Kategoriat

SL Rappaus Oy - Rappaus- ja tasoiteurakoinnin ammattilainen

SL Rappaus Oy on vuonna 2005 perustettu vahvan tekemisen taidon omaava julkisivu-urakointiin erikoistunut yritys. Urakoimme rappauksia sekä sisäpuolisia tasoite- ja maalaustöitä. Asiakkainamme ovat rakennusliikkeet sekä asunto-osakeyhtiöt. Toimialueemme kattaa koko eteläisen Suomen.

Yritys sai alkunsa, kun Sami Lankinen ryhtyi yrittäjäksi 10 vuoden tasoite- ja rappaustöiden jälkeen. Kovassa käytännön työssä hankittu osaaminen yhdistettynä halukkuuteen kehittää omaa yritystä yhdessä sitoutuneiden ammattilaisten kanssa on kasvattanut SL Rappauksesta keskisuuren julkisivu-urakoitsijan.

Uusiin saneerattuihin toimitiloihimme Loimaalle siirryimme vuoden 2012 alusta. Nostokorikalustomme kattaa vaativimpienkin kohteiden toteutuksen. Nostolava-autoja on yhteensä 9, korkeimpien yltäessä 35 metrin korkeuteen, saksilavanostimia 6 ja mastolavanostimia 5 kpl.

Uusin aluevaltauksemme on sisäpuolen tasoite- ja maalaustyöt. Tavoitteenamme on kasvaa julkisivu-urakoinnin lisäksi yhdeksi Suomen merkittävimmäksi asuntokohteiden maalaajaksi, minkä saavuttamiseksi kasvatimme sekä työntekijä- että toimihenkilöresurssejamme alkusyksyllä 2012. Yrityksemme palveluksessa on noin 200 omaa työntekijää, 14 toimihenkilöä sekä valikoitunut joukko asiansa osaavia aliurakoitsijoita.

Yrityksemme kasvun myötä pystymme palvelemaan tilaajia yhä monipuolisemmin. Yrityskohtainen laatujärjestelmämme takaa joustavan prosessin, joten pystymme huolehtimaan sekä aikataulussa pysymisestä että korkean laatutason saavuttamisesta.

Vuosikymmenten ajan on Etelä-Suomessa totuttu siihen, että tasoitemiehet ovat ”Loimaan miehiä”. Tätä kunniakasta historian jatkumoa tahdomme olla edelleen pitämässä hengissä ja tarjota asiakkaillemme ammattitaitoisen palvelumme käytettäväksi.

Evästeet